Adatvédelmi Nyilatkozat

Ez az adatvédelmi nyilatkozat (a továbbiakban: „Nyilatkozat”) részletesen leírja, hogy a www.duguláselhárítás.hu weboldalt (a továbbiakban: „Weboldal”) üzemeltető Muhoray András (a továbbiakban: „Üzemeltető”, „mi”, „minket”, „minket”) hogyan gyűjti, tárolja, védi és használja az Ön (a továbbiakban: „Felhasználó”, „Ön”, „Önnek”) személyes adatait a Weboldal használata során.

 1. Személyes adatok gyűjtése és felhasználása
 2. 1.1. Az általunk gyűjtött személyes adatok: Az Üzemeltető kizárólag az Ön által önkéntesen megadott személyes adatokat gyűjti, mint például nevet, e-mail címet, telefonszámot. Ezen adatokat az Ön által kitöltött űrlapok vagy a kapcsolatfelvétel során kapjuk meg.
 3. 1.2. A személyes adatok felhasználása: Az általunk gyűjtött személyes adatokat kizárólag az alábbi célokra használjuk fel:
 • A kapcsolatfelvétel és a kért szolgáltatások nyújtása érdekében.
 • Az Ön kérdéseinek és igényeinek kezelése.
 • Az Ön által kért információk, értesítések és frissítések továbbítása.
 • A Weboldal működésének javítása és a felhasználói élmény fejlesztése.
 • A számlázás és a pénzügyi tranzakciók kezelése.
 • A jogi kötelezettségeink teljesítése.
 1. 1.3. Adatvédelem és biztonság: Az Üzemeltető megteszi a szükséges lépéseket az adatvédelmi és biztonsági intézkedések biztosítása érdekében. Minden ésszerű módon próbáljuk megvédeni az általunk gyűjtött és tárolt személyes adatok biztonságát, de nem vállalunk felelősséget a szükségtelen vagy jogellenes hozzáférésért, használatért vagy más jogtalan tevékenységért.
 2. Adatmegosztás és harmadik felek
 3. 2.1. Adatainak megosztása: Az Üzemeltető nem adja tovább, nem osztja meg vagy nem árusítja személyes adatait harmadik fél számára, kivéve az alábbi esetekben:
 • Jogszabályi előírás vagy hatósági kérés alapján.
 • Szolgáltatóinkkal és üzleti partnereinkkel, akik részt vesznek a szolgáltatások nyújtásában és teljesítésében, azonban ezek a felek kizárólag az adatok kezeléséhez szükséges mértékben férhetnek hozzá.
 1. Kapcsolatfelvétel
 2. Ha bármilyen kérdése vagy aggálya van az adatvédelmi gyakorlatainkkal kapcsolatban, vagy szeretné módosítani, frissíteni vagy törölni adatait, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségen:
 3. Üzemeltető neve: Muhoray András
 4. E-mail cím: accord.hu@gmail.com

Kérjük, vegye figyelembe, hogy az adatvédelmi gyakorlatokat időről időre módosíthatjuk és frissíthetjük. Az Ön további használatával elfogadja ezeket a módosításokat. Javasoljuk, hogy rendszeresen ellenőrizze az adatvédelmi nyilatkozatot az esetleges változások észlelése érdekében.